Inloggen

Workshop Braziliaanse percussie (Samba)

workshopSiepeKl

Bent u op zoek naar een energieke, verbindende en vooral gezellige activiteit? Maak kennis met de unieke, swingende ritmes van de Samba!
Onze workshops staan in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Ze zijn dan ook in het bijzonder geschikt voor o.a. (vrijgezellen-) feesten, als afwisseling van reguliere sportlessen op lagere en/ of middelbare scholen, maar ook als bedrijfsuitje, vergaderbreak of teambuilding.

Wij zijn gewend om met verschillende doelgroepen (denk aan leeftijd, handicaps, e.a.) te werken. Eventuele lichamelijke beperkingen blijken in de praktijk geen bezwaar voor deelname. Deze inspirerende workshops bevatten de elementen luisteren, volgen, ondersteunen en samenwerken en zijn geschikt voor alle niveaus.

Na een korte introductie over de geschiedenis en achtergrond van de Samba, laat de docent kort een aantal instrumenten. zien en horen die onlosmakelijk met de Samba zijn verbonden. Zo kennen we de instrumenten: Agogô, Caixa, Chocalho, Pandeiro, Repinique, Surdo, Tamborim, Timbal en Xequerê. Na een korte demonstratie  is het tijd om zelf in actie te komen!

De deelnemers zullen versteld staan van het snelle “muzikale” resultaat dat ze als groep boeken en zal de teamspirit alleen maar ten goede komen!
De workshops worden naar uw wensen ingevuld en zijn  geschikt voor 10-100 deelnemers.
Sambaschool Nijmegen komt met eigen instrumenten op elke gewenste locatie. Bij het bepalen van de locatie moet er wel rekening gehouden worden met een enthousiast volume en voldoende vloeroppervlak.

Voor meer informatie zie onze video. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt contact met ons opnemen.

workshopSiepe