Inloggen

“Escola de Samba”. Samba Percussieles in Nijmegen.

 

De percussielessen van Sambaschool Nijmegen zijn tot nader orde gestopt!!
Wij zoeken een docent percussie en een goede oefenruimte voor de wekelijkse lessen.

Heeft u een tip? mail ons!

 

Heb jij passie voor de Braziliaanse klanken? Wil jij een muzikale uitdaging? Dan is de ‘Escola de Samba’ wat voor jou! Of je nu jong of oud bent, een berg ervaring meebrengt of je eerste stappen in de muziek zet, samen met de leden van onze school zullen wij jouw muzikale hart verwarmen tijdens de percussie-lessen op maandagavond in Nijmegen.

Een proefles? Kom gerust een keer langs om kennis te maken. Wij zijn er bijna iedere maandag, waar met passie gewerkt wordt onder leiding van Ronni, aan nieuw repertoir.

In deze Afro-Braziliaanse ritmes en klanken kun jij je helemaal uitleven. Wij spelen daarom op verschillende Braziliaanse percussie-instrumenten, zoals de surdo, caixa en de timba in stijlen als Samba Batucada, Samba Reggae en de Maracatu.

Wil jij in de toekomst ook gaan optreden, dan kun jij samen met ons aan verschillende evenementen deelnemen in de schoolband of Animada die is ontstaan uit gevorderde spelers. Wij krijgen bij iedereen de heupen los! Interesse? Vul dit contactformulier in, zodat wij kennis kunnen maken met jou!

Weet je het nog niet..... neem een proefles of kom eens gezellig praten over wie jij bent en wat jij wilt.
Tevens verzorgen we workshops voor bedrijven, feestjes en meer.

Tot ziens tussen de andere deelnemers van ‘Escola de Samba’! Video